dåligt beslut

Stannat hemma idag och ångrar mig grymt.
Vaknade imorse när klockan ringde och kände att jag var helt färdig, kom knappt upp ur sängen. Tanken slog mig att stanna hemma. In i duschen och kände återigen den förlamande tröttheten och så kom oron över framtiden över mig. Såg mig själv i spegeln och där stod en äcklig fet valross och tittade tillbaka och bara det gjorde att jag kände mig ännu mer svag och orkeslös. Orkade knappt stå på benen efter duschen och la mig för att vila. 1,5 h senare vaknade jag upp och var fortfarande helt slut, kanske att jag hade kunnat dra mig iväg då, väldigt försenad, men valde att stanna hemma och sova några timmar till.

Men nu känner jag sådan skuld i hela kroppen, vem är jag att stanna hemma? Skammen river i mig. Rädd att de ska tycka jag är svag med dålig karaktär och att de inte ska vilja ha mig kvar pga det heller. Sen vet jag ju att det är oron för framtiden som tagit ut sin rätt idag, men det är liksom inte skäl nog för mig.

Känns som det var ett dåligt beslut att stanna hemma idag.

Kommentarer
Postat av: Anni

Men du mådde ju inte bra! Döm inte dig själv nu, du har rätt att vara hemma och vila ut. Det är klart att den situation du är i och osäkerheten påverkar dig.

Kram

2012-04-24 @ 11:29:42
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: ea

Känner preciiis likadant när jag skolkar.. Alltså, får typ ångest under hela dagen sen :S Hemsk, som att man aldrig tillåter sig att slappna av...

2012-04-24 @ 13:04:29
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Helle

Oavsett om det var det bästa beslutet eller ej så har du all rätt att vila upp dig och det kanske var vad du behövde den här gången.

Jag var nära att stanna hemma idag, men gick iväg i sista minuten och fick en helt OK dag. Skulle dock behöva sova tre dygn i rad känns det som.



Kram

2012-04-24 @ 15:31:07
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Sv: får se vad som händer.. Är så rädd så lär väl bli så att jag fortsätter att bara stå och trampa.. :/ Kram! <3

2012-04-24 @ 17:39:38
URL: http://fairness.blogg.se/
Postat av: Anni

Sv: Uppenbarligen inte!

Känner du dig bättre nu?

Kram

2012-04-24 @ 19:54:47
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Osynliga bekännelser

Dåliga dagar när man inte orkar ta sig till jobb kommer. Och kommer att komma fler gånger.

Försök att inte vara så sträng mot dig själv. Det fanns ju en anledning till att du stannade. Idag var det dåliga valet det enda rätta. Kram.

2012-04-24 @ 21:13:38
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0