Vilken diagnos kommer jag att få nästa gång?

Har skrivit lite om min historia på Aftonbladets hemsida och deras granskning av psykvården, gaaahhhhh. Varför skulle jag nu göra det då? Har jag sådant bekräftelsebehov, vem är jag att komma med mina yttepyttiga bekymmer och tänk tänk om någon kan koppla det till mig? Här är jag ju ändå anonym. Men kanske ändå inte är så farligt, har ju inte skrivit i mitt namn eller något som kan bindas till varken mig eller min blogg.
Men ändå....

Kommentarer
Postat av: Jenny

Å gumman!! Godmorgon först och främst.



Jag tror inte du behöver oroa dig för det du skrivit på Aftonbladets granskning. Du har ju berättat din historia med psykisk sjukdom.



Alltså jag tänker om det hade varit en granskning av cancervården så hade alla stolt skrivit ut sin historia tror inte du också det?



Linda, du har inget att skämmas för och jag tycker det är bra att du delar med dig, det finns säkert många som kommer kunna finna stöttning i det.

Skickar massa med kramar till dig!!!

2011-09-21 @ 06:31:32
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Lena

tycker att du är stark som gjorde det faktiskt.. har själv haft tanken att skicka in till dem men inte fått tummarna loss än så att säga... ha en bra dag.. kram

2011-09-21 @ 06:33:08
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Anni

Jag tycker att det var bra gjort. Och jag tror inte att du behöver vara orolig för att bli igenkänd. Fast jag vet ju hur nojig man kan vara.

Ha en riktigt skön ledig dag idag!

kram

2011-09-21 @ 08:21:47
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0