Sängen e såå skön idag

Tack Anni och Jenny :)

Ligger kvar i sängen ätit upp resterna från gårdagens hets och delat med mig till vovven. Funderar på om jag överhuvudtaget ska gå upp idag. Tur man har vovve ändå som tvingar en upp och ut för lite luft iaf. Orkar inte duscha än så blir mysisar på och en runda hemmavid.

Läste färdigt Bulimibibeln i fredags, otäckt bra bok. Nu ska man bara försöka komma ihåg lite också och fram för allt minnas det när man är på väg in i hets för av någon anledning försvinner alla verktyg man fått av psykologer, sjukgymnaster och från böcker och är puts väck.
Ska dock försöka med en sak och det är att börja tugga maten bättre. Tugga tugga tugga och inte bara svälja svälja svälja.

Behöver nog denna dag för lite skön återhämtning efter en jäkla intensiv vecka utan tillstymelse till vila, tänker inte ens ha dåligt samvete om jag inte gör något alls idag.

ps lyckades faktiskt somna ifrån ångesten över ofullständig uppstötning igår, sov 2 timmar och gick sen och la mig i sängen direkt utan att passera gå, tog mina piller och sov gott :) en liten liten seger iaf

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du, då är vi två som tar det lugnt idag. Vi får försöka att inte ha dåligt samvete för det. Dock sabbade jag en del för en stund sedan. För det enda jag gjort förutom soffsittande idag är att jag varit och handlat och ätit grädde, bärpaj och lassvis med glass. Suck. Jippie. Spydde dåligt och nu vill inte ens hunden ligga bredvid mig här i soffan suck... är så svullen och trött(förkyld som attans).



Får jag fråga dig kring det bipolära, har du någon diagnos?Tycker du själv att något talar för att du är bipolär? Kramar

2011-09-18 @ 14:46:45
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0