"Normalt"?

Visar det att man är en bättre människa? Eller är det bara patetiskt och totalt onödigt och dumt?

Fått reda på att min chefs hund blivit avlivad, hon var min chefs trotjänare så det är jättesorgligt. Hon var gammal, fes förskräckligt illa ;) och hade ont i lederna. Antar att hon inte orkade mer, hon var superfin och en arbetskamrat. Sörjer henne trots allt min chef gjort.
Sen kommer vi då till ovanstående fråga.
Har skickat ett sms till min chef där jag beklagar att hunden gått bort och att jag är ledsen för hennes skull.
Ville verkligen göra det men kan hon på något sätt få det till att jag kryper för henne och ber om ursäkt för hur hon tycker att jag behandlat henne? Antagligen.
Ville iaf göra det och glad att jag gjort det, oavsett, räknar inte med att få svar.

Varit ute i solen hela dan och ömsom slappat med stickning och tfnprat (hur mkt vilande det nu är) ömsom fixat i trägårn. Fortsatt inne nu ikväll och har fixat och trixat med en massa och först nu tillåter jag mig att sitta ner och då med datorn och med en tanke att jag sen ska fixa naglarna och sticka lite till.
Visst inte riktigt så toppad som igår men varför kan jag inte koppla av och bara vila? Behöver jag kanske inte mer vila utan det är så här andra har det på helgen när de har tid, energi och lust att fixa och dona? Shit vad jobbigt i så fall och inte mkt till återhämtning från jobbeveckan.
Själv har jag ju mest spenderat helgerna antingen i sängen, i soffan och ätandes en jäkla massa skit och ibland(oftast) kräkt upp det igen eller så har jag varit totalt övernitisk och tränat satan, stimmat rundor (dock inte fått något gort, till skillnad till nu) och haft panik över minsta lilla tugga mat.

Hur ser livet ut för "normala" allmänheten? Hur ser en "normal" helg ut?

Kommentarer
Postat av: justmyownthoughts

re: Aha, jag förstår lite då! En del bipolära kan ju få ju psykoser, är det något du har upplevt?



Och att kräkas är inte en riktig konsekvens egentligen, i alla fall inte när man framkallar den själv. Eftersom den lindrar ångesten för oss som har bulimi är det inte en naturlig konsekvens. Jag skulle lida oerhört mer om jag lät allt stanna kvar i magen.. Typ största skräcken. Det är därför det är en vidmakthållande faktor för oss som har sjukdomen.



En människa däremot som är fri från bulimi upplever ju säkert en kräkning i samband med en måltid som en väldigt obehaglig konsekvens.



Sjukt intressant diskussionsämne.. gud vad jag älskar beteenden, samband och hur människor fungerar!

2011-09-25 @ 20:58:42
URL: http://justmyownthoughts.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack<3



Och du, jäklar vad jag ofta funderar på det där vad "normala" människor gör på helgen/på kvällen osv!



Har mycket ångest nu, skriver mer nån annan gång.

kram på dig gumman

2011-09-26 @ 05:39:08
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0