Ta udden av det

Haft en supertrevlig dag med trevligt sällskap i min bästa T och massa god mat. Ikväll lagade vi renskavsgryta med ris och lingon till det. Så jäkla gott.
Sen började vi äta smågodis och vi åt och åt. Mådde så jäkla illa tillslut fram för allt efter att jag slutat äta och reste mig. Skitjobbigt att känna sig så sprängfylld utan att kunna göra något åt det. Rapade och trycket släpte en sekund. Men i nästa sekund visste jag att det enda som fanns att göra var att ta mig hem och ta udden av det. Inte så gulligt alls!!!
Skulle velat fortsätta men tror jag stoppade i någorlunda tid ville ju som sagt inte förstöra allt utan bara ta udden av det.

Väldigt klara men mörka tankar i bilen på väg hem, vet inte varför egentligen men de kom över mig utan ångest eller deppighet utan bara med klarhet och undran över hur det skulle kunna gå till och vilket sätt som är bäst.
Det värsta med det är att det enda jag tänker på är vad min chef skulle säga, vad hon skulle säga till andra om det. Vill inte ge henne den rätten.
Vet ju redan att jag inte kommer kunna vara tyst om det här på måndag, skit också. Ibland hade det varit bra om man kunde hålla käften inför sin psykolog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0