Ofokuserad blick och kladdkaka på pärlsocker och olja, usch

Hej
Hade så svårt att komma till ro igår, ville liksom inte sova. Inte så att jag låg och grubblade eller nått var bara pigg. Somnade ganska lätt när bestämde mig för att faktiskt sova, sovit gott inatt.

Provade att ta Zeldoxen på morgonen och minskade ner dosen. Inte så bra. Efter bara någon timme hade jag svårt att fokusera blicken och trött i ögonen. Inte i kroppen bara i ögonen. Ögonsymtomen sitter fortfarande i. Kan inte ens se på tv och fokusera blicken. Ser inte texten.
Det kan ju inte bara ha med min syn att göra, så mycket sämre kan det ju inte min syn blivit bara på några dagar. Eller är det delvis pga att mina ögon hann börja anpassa sig till glasögonen och nu måste anpassa sig tillbaka? Gnuggar jag mig i ögonen blir det bättre en liten stund.
Ska nog iaf inte ta Zeldoxen på morgonen imorn utan på em igen och så kanske på kvällen på måndag.

Redan ställt till det för mig med maten idag. Gjorde kladdkaka på pärlsocker och olja, ingen hit kan jag säga men det hindrade mig ju inte att äta det ändå. Trodde faktiskt inte jag skulle kräkas men kände stressen och ångesten komma och pocka på min uppmärksamhet. Ville köra till Väla bara för att komma bort vara bland massa människor och shoppa satan. Ställde mig i duschen och insåg att jag kunde bli av med stressen lättare på annat sätt. Så sagt och gjort, ställde mig naken framför toan och kände hur stressen och ångesten följde med kladdkakan ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0