äta innan promenad?

Varit vaken ett par timmar nu och börjar bli hungrig men så svårt att veta hur jag ska lägga upp morgonen. I vanliga fall går jag alltid upp och in i duschen först, sedan promenad med vovvis och sen frulle. Men idag är det frost ute så vill inte gå ut med blött hår vill dessutom göra mina situps på morgonen då jag inte gjorde dem igår. Kan jag kanske äta frukost först, ta prommis sen, göra situps och sist duscha? Klart jag kan men det rubbar mina cirklar och det känns olustigt. Äta innan promenad? Vet inte om jag klarar den omställningen idag, får nog bli dusch först iaf så får jag duscha igen sen och tvätta håret.

Kommentarer
Postat av: Anni

Tänk vad så små saker kan ställa till der för en. Hoppas du fick en bra morgon oavsett i vilken ordning du gjorde saker!

kram

2011-10-15 @ 09:52:27
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Nej, egentligen är det väl ingenting som är lyxigt. Men det är flera som frågar varför jag exempelvis köper marabou-choklad istället för Lidl-choklad... Eller varför jag köper maltesers som är dyra, och annat som man kan hitta billigare. Och det är för att jag i min puckade hjärna tror att det här blir nog sista gången, men sen blir det aldrig så....



KRAM!



Angående inlägget. Tror det är bra med sådana rutiner. Jag pallar inte med det dock.

2011-10-15 @ 12:11:56
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0