Allra käraste vän

Hade tänkt skriva detta inlägget om min fina bästis som visade mig att hon är närmre mig än jag trodde. Hade mina två närmsta vänner här i fredags för tjejmys och det var supermysigt även om jag inte riktigt var mig själv utan stimmig som attans. Idag när jag fixade med en sak trillade ett foto ner och när jag skulle räta upp det igen såg jag att där satt en liten tomte bredvid med ett litet meddelande i.
Det visade sig var min bästis som satt den där i fredags utan att jag märkte det och i meddelandet visade hon sin kärlek och omsorg till mig <3. Så glad och rörd över det, känner mig lite mindre ensam. Ffa nu med en liten tomte i huset.

Ville bara skriva om min kärlek till henne och att jag trots toabesök ändå tyckt jag löst denna dag ganska bra. Bjöd hit mina föräldrar på middag för att äta potatismos etc så jag inte åt allt själv(fast det visste ju inte de) och så att jag kunde bjuda dem på en av rullarna Ballerinakex jag hade kvar. Ganska stolt över mig själv och ingen matångest även om jag blev väldigt mätt. När de kört fortsatte jag dock med den sista ballerina-rullen, trodde ändå jag skulle övervinna monstret som skrek i mitt huvud om hur värdelös jag var och att det bara fanns en lösning. Och rätt fick han :(
Tänkte ändå att nej nya tag ska äta kvällsmålet som jag planerat och har gjort så nu. Men jäklar vad illa jag mår.... så in i h-vetes illa och vill bara en sak. Känns som jag ätit 10x det jag egentligen åt. Vill bara en sak. Känner hur det redan är på väg upp. 

Men... jag har en fantastisk vän och om jag inte kan göra det för min skull så kanske jag kan låta bli att göra det för hennes skull. Försöker kämpa emot och önskar jag kunde känna mig stark i vetskapen om min vän men känner redan att kampen är förlorad idag.
Förlåt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0