4 mil är det värt det?

Amen vad fan kunde jag inte få en kvälls respit.
Efter 15 miljoner knäckebröd med leverpastej, två vispade äggulor med socker och flera msk pärlsocker är jag återigen på ruta ett. Ska inte, INTE kräkas, lovat mig själv det idag och känner bara missnöje över det, bara besvikelse och förakt över att jag inte kompenserar för det jag stoppat i mig. Och vill bara ha mer, tänker på att Maxi som ligger 2 mil bort, 4 mil fram och tillbaka, har öppet till 22 och överväger på allvar att köra dit. Ska inte men vill vill vill som in i.

21:57
Jaha efter lika många knäckisar till med räkost och 2 dl blandning med kakao socker och vatten(i brist på annat) kan ni ju bara ana hur det gått sen :( fan också trodde verkligen att jag skulle klara det idag, trodde verkligen det. Nu känns det som om morgondagen redan är förstörd också...

Kommentarer
Postat av: Sanna

NEJ, morgondagen är inte redan förstörd, den är "orörd" och du kan fortfarande påverka hur den kommer att bli!!

Jag menar inte att morgondagen kommer att vara lätt, men den behöver inte påverkas av det som var idag. Det som har varit idag, är förbi, inget du i efterhand kan eller ska påverka.

Skriv ner vilka känslor du hade idag. Vad var det egentligen du kände? Var det ett kroppsligt sug eller var det hets pga känsloreglering?

Skriv ner och lägg det bakom dig. Ta eventuellt med till din psykolog.

Imorgon är dagen då du inte slår på dig själv för att din situation är som den är just nu. Imorgon är dagen du är ÖDMJUK mot dig själv.

Imorgon är dagen då du behandlar dig själv med respekt för att du behöver det, för att du är värd det, för att du är skyldig dig själv det!

Imorgon ger du kroppen frukost, lunch, mellanmål och middag. Spelar ingen roll hur mycket det är eller vad, bara du äter dessa måltider.

Du är värd att må bra och morgondagen är ett nytt blad!

Kram!

2011-11-10 @ 22:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0