240 kr kvar

Har 240 kr kvar på mitt konto och vet inte när jag får pengar av fk nästa gång. Skulle behöva tanka men vågar inte föra över pengar för är rädd att jag äter upp dem istället och 240 kr räcker inte långt med bensin men får nog ta dem iaf, vågar inget annat just nu. Vill bara svulla i Mc Donaldsmat dygnet runt.

Känner mig så himla frustrerad just nu. Äter mer, större portioner och har minskat ner på det hysteriska tränandet. Detta resulterar givetvis i att jag går upp i vikt vilket ger mig panik och vet inte var jag ska ta vägen med det. Vill bara gå ner igen men har ingen kraft att ta kontrollen igen vill bara ge up och skita i allt och bli fet igen som en jävla valross.
Men tänk all panik jag kommer ha på vägen dit och hur bra kommer jag må även om jag inbillar mig att får jag bara vräka i mig allt jag vill så kommer allt bli bra, jag kommer må bra.
Vad demonerna kan lura in en i skit hela tiden, hittar hela tiden nya vägar att förstöra för en och inget har man att sätta emot när det verkligen gäller. Man gör försök med allt man vet är rätt men det räcker inte tillräckligt långt. Man förlorar alltid.

Har svängt väldigt mkt idag känslomässigt från att bara vilja ge upp till superarg på gränsen till att explodera pga ett avskavt nagellack. Nu tillbaka i att jag bara vill skita i allt och äta äta äta tills jag spyr och kan ta tillbaka kontrollen igen samtidigt som jag bara vill tappa greppet helt och hållet.

Melissa Horn var fantastisk men hade svårt att få ro där jag satt längst in mot en vägg. Skrev en massa i mörkret i stort sett genom hela konserten men fick ändå ståpäls när hon sjöng så var inte opåverkad eller inte närvarande.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad kul med en livstecken, har saknat dig! Först: tack för komplimangen om min blogg/bilder. Det gör mig varm inombords och ibland säger bilder mer än tusen ord..



Och jo, det är/har varit tufft som f-n nu. För di med det vet jag. Men därför kapitulerar jag nu och skiter i att jag mår dåligt. Vill ha en bra dag idag och ska försöka mitt bästa.



Inte kul det där med sömnen för dig, är så jobbigt när man börjar oroa sig för den och för att inte få den återhämtning man så väl behöver! Jag ska träffa doktor på onsda. Är redan nervös, är liksom alltid rädd att jag ska tvingas på någon behandling jag inte vill/är redo för!! känner du också så inför läkarbesök ibland?



Och du oavsett viktläge så är du en fruktansvärt go tjej, så betydligt mycket annat än de där siffrorna på skitburken de kallar vågen. Och det är jag med!



Kram, tänker på dig det vet du

2011-11-14 @ 06:34:37
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Jenny

Och du, angående pengarna! Är i samma situation som du, totalt pank! Men jag har fört över pengar och ja, mycket har gått till helt fel saker. Men även bensin och det behövdes:) kramar

2011-11-14 @ 06:35:47
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej igen! Tack för gratualationen på årsdagen haha. Finns det ingen anledning att fira något så får man gripa efter det man faktiskt har/har gjort som är värt att fira!:) Hur går det med dina vårdkontakter nu? Hur ofta träffar du din terapeut? Kram på dig<3

2011-11-14 @ 15:09:01
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0