nervkli

Åhhhh det kliar i varje nerv i kroppen, vill bara åka och handla hetsmat. Där får jag för att jag var "duktig" och körde förbi ica på väg hem från jobb utan att köra inom. ÅÅÅÅhhhhh vill inte vill inte men VILLLLL!!!! har typ nästan 1 mil till närmsta affär och det är ju ganska bra för har inte lust att sätta mig i bilen och köra någonstans. Vill bara beema hit hetsmat. Måste stå emot och så fort jag försöker göra det så går tankarna till vad jag skulle kunna ta till här hemma istället, vad för äcklig/smaskig röra jag skulle kunna göra.
Vill äta äta äta äta och bli smal smal smaaaal.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej, ja det var faktiskt ganska gulligt av terapeuten ändå... Jag ska träffa henne den 7e så att hon får ett avslut, vi har ju trots allt ett kontrakt. I övrigt så känner jag verkligen igen mig i ditt inlägg, äta äta äta smal smal smal. Finns inte plats för mycket annat i huvudet när man har ätstörningar. KRAM på dig!

2011-03-30 @ 20:34:16
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det slog mig när jag läste, att det är precis det jag gör - äter, äter, äter och förblir smal, smal, smal. Jag trodde inte på det alls för några månader sedan, men att sluta banta och kompensera var en löjligt enkel lösning på min hetsätning. Och kroppen är så jäkla nöjd.Och min ångest och dödslängtan blir svagare och svagare, även om det går långsamt. Svårt att våga lita på, det känns ju mer logiskt att äta lite och kalorifattigt för att gå ner i vikt. Men det fungerar, ville bara säga det.



Tack, jag vill ge dig en stor kram tillbaka!!

2011-03-30 @ 22:52:27
URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0