hud

Är det någon som har tips på hur man kan få sin hy fräsch trots en massa överätning, hets och kräkning? Hatar min hy i ansiktet som är flammig, ojämn och inte som jag villha den. Eller är det bara jag som har det problemet när jag inte sköter mig?

Kommentarer
Postat av: Anni

Jadu, jag råkade stanna till hos en cliniqueförsäljare idag och hon lurade på mig krämer för många hundralappar med löftet att jag inom 14 dagar skulle se att hyn fått en ny lyster. Jag är nog lättlurad, men jag känner ju också att det påverkar huden när jag misshandlar mig själv. Egentligen tror jag det bästa är mycket frisk luft, promenader i skogen och att sova tillräckligt. Det senare är ju inte alltid så lätt när man har ångest, men mina mediciner gör ju i alla fall att jag sover som en gris.

Skönt att läsa att gårdagen slutade bra hos hästarna. Var stolt över att du faktiskt kommer ut på dina kvällsrundor!

2011-03-29 @ 20:20:16
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Ella

Ibland kan jag faktiskt skratta åt eländet när jag ser mig i spegeln, man ser ju inte riktigt klok ut efter allt man håller på med...

Jag har också försökt med dyra krämer, men jag tror problemet ligger i all vätskeansamling mm. Så promenader, vatten och frisk luft hjälper bäst. Ett tips jag fick förut var att efter man tvättat ansiktet noga i varmt vatten, eller efter duschen, skölj då i iskallt vatten för att stänga porerna och ge blodcirkulationen en skjuts. Sen återfukta. Jag inbillar mig att det hjälper lite iallfall :)

2011-03-30 @ 14:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0