tomt

Trodde jag hade så mkt att säga idag med det hade jag visst inte. Har iof kräkt och känner mig allmänt helt tom och ingenting. Kan inte kontrollera maten längre, vill bara hetsa och kan inte sätta emot utan ger efter. Vet inte vad som är värst egentligen att vara superkontrollerad och knappt våga äta nått och kräkas om det blir minsta lilla som jag tycker för mkt eller att bara äta äta äta och sedan kräkas. Hatar både och. Finns det något annat? Hur ska man kunna våga tro på att det finns något annat.
puss och kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får du professionell hjälp för ätstörningen? Det låter väldigt jobbigt att kämpa med det själv när du mår så dåligt i övrigt också. Men försök att inte ge upp, jag tror att du en dag kommer ha mycket mer ordning på matproblemen.

2011-06-08 @ 21:43:23
Postat av: Ella

Jag tror det mest svåra är att hitta ett mellanläge. För mig känns det som en balansbräda, jag kan inte hålla den "på mitten".

Våga tro att det finns något annat! Även om denna period innan semestrar och stränder inte direkt hjälper en med äs...

Kämpa på och försök berömma dig själv för, även för det lilla! Kram

2011-06-09 @ 11:45:09
Postat av: Anni

Jag vill bara säga att det finns något annat. Jag lovar! Och så undrar jag samma sak som personen ovan; Får du någon hjälp för ätstörningen eller ligger fokus helt på depressionen? Det känns som om du verkligen har en svacka just nu och då behöver du mycket hjälp.

Hoppas du får en bra helg nu! Kram

2011-06-10 @ 17:40:04
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0