Vaknat för en timme sedan..

Vaknat för en timme sen efter en härlig dag på Liseberg. Sovit rigtigt gott inatt dessutom med mkt drömmar men inte bara jobbiga. Var lite jobbigt igår med maten eftersom det viktigaste ju var att hålla barnen glada så det blev panpizza(!!!) jättegott men ångesten sköt upp i mig efteråt, skulle inte ätit så mkt trots att jag ändå åt mindre än min kompis. Men sen ikväll när jag skrev i min matdagbok så såg jag att det inte var så farligt iaf och jag kunde faktiskt somna utan ångest. Hmmm den där matdagboken kanske inte är så tokig iaf :). Visst det var ju definitivt inte i underkant som jag brukar äta utan snarare väldigt normalt med endast en mjukglass som "unnasigmat".

Idag ska jag träffa en ny läkare på vårdcentralen och gå igenom mina sköldkörtelprovsvar, lite nervös över vad det ska vara för person. Tyckte så himla mkt om min förra trots att jag bara träffade henne en gång, men hon har ju slutat. Tänkte faktiskt höra vart hon tagit vägen. Tänkte även ta tag i en annan sak idag, behöver skaffa glasögon :( och ska ta och få fixat det. Lite jobbigt att som 35-åring skaffa sina första glasögon, men men det måste bli gjort.

Sen ikväll kanske det blir Ekebofestivalen om jag får med mig någon danssugen. Hade varit kul att få svänga de lurviga lite. Lite jobbigt är bara att mitt ex ska dit och han (inbillar jag mig) har gett lite hintar om att vi skulle träffas igen.

Nu e det frukostdags sedan promme med vovve och sen stadsbesök.
Ha en så bra dag ni bara kan
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0