GOOODIS!!!

E såååå gottesugen, som "tur" e så har jag druckit vin så jag kan inte ta mig någonstans att handla.... visst bra för allt men e ju sååå sugen och inbillar mig att jag skulle kunna klara av att bara äta liiite liiite. Sure!!! Vem försöker jag lura. Tom skrivit det på fb i hopp att mina grannar kanske läser och kommer med lite till mig innan de ska till Ekebo. Haha snacka om desperat.
Blev inget dansade för mig ikväll, har regnat som attans här idag och jag har helt tappat lusten trots att det klarnat upp nu på kvällen. E dessutom lite trött i ögat av rödvinet.

Varit hos läkaren(inte han som ringde mig) idag och han höll med mig om att vi inte ska ändra några doseringar och tyckte det var bra att jag stod på mig och inte nöjde mig med det den andra läkaren sagt. Det viktigaste är hur jag mår. Gillade den läkaren :).
Har dessutom pratat med psyk om att prova öka lomotriginet ytterligare. Har ätit 75 mg i 2 v nu och inte känt av ngt särskilt. Visst inte massiv ångest men det är som det brukar på sommaren. Har ständig oro och kamp med maten och allt som händer (som jag själv satt igång).

Kommentarer
Postat av: Anni

Hej vännen!

Så bra att du fick en bra läkarkontakt till sist. Jag tycker det verkar gå bra för dig och det känns bra att höra att du gör roliga saker. Men jag vet ju hur jobbig kampen med maten är.

Kram

2011-07-11 @ 16:26:36
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Kram bara :D

2011-07-12 @ 07:25:32
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hoppas du mår bra.. kram på dig vännen

2011-07-12 @ 19:22:37
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0