solen strålar :( ...vägt mig idag.... :)

Solen strålar där ute och jag tvingar mig ut för att suga åt mig av de sista timmarnas sol under semestern. Måste ju vara så brun som möjligt när man sen ska jobba inne hela dagarna.
Vill egentligen inte alls utan hade varit så glad för mörker och regn ungefär så som det känns inom mig.
Trots att dagen inte är så långt gången har jag redan hunnit med en runda på toa, panik över några godisbitar. Och det enda jag vill nu är att köra tillbaka till affären och köpa mer och ffa chips och kanske glass och fyllda munkar etc etc ja ni vet. Vill bara förstöra allt.
Blev glad i morse när jag ställde mig på vågen hos min bästa T(har ju ingen våg själv hemma) och insåg att jag vägde 68kg vilket jag inte gjort på minst ett år och är precis den vikten jag strävat efter och som jag skulle vilja stanna på men nu är jag inte nöjd.....
Kan jag gå ner från 74 till 68 borde jag ju kunna komma ner till 65 också... minst.....
Samtidigt vill jag bara förstöra allt orkar inte hålla uppe det här orkar inte vara sund (i överdrift dock) äta rätt(dvs för lite) träna (i panik) och inte kompensera alls (LÖGNARE!!!!!)

Kommentarer
Postat av: Anni

Men du, nu när du nått din målvikt så är det ju ett gyllene tillfälle att börja äta rätt! Skitsamma på vilket sätt du gått ner i vikt, nu är du i alla fall där. När man bara vill gå ner i vikt så känns ju matschema och tallriksmodellen som ett hån. Det enda man vill är att svälta och det vet vi ju att är säkraste vägen till hets. Förlåt om jag säger självklarheter, men ibland kan man behöva bli påmind.

Kram

2011-07-16 @ 16:36:52
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0