bipolär sjdm?

Varit hos psykologen idag för första gången, var så nervös innan. Hon var trevlig kändes bra. Hennes uppfattning är att hon tror att jag har bipolär sjukdom. Läskgt ord... vet inte riktigt vad det innebär... vet inte om jag vill veta. Ska iaf träffa henne igen om en vecka och hon ska även ordna så jag ska få träffa en sjukgymnast för bk och en läkare. Mkt just nu jobbigt som den vet inte hur jag ska orka och klara av.

Kommentarer
Postat av: Anni

Men så bra att psykologen verkar bra. Jag tror knappast hon kan ställa en diagnos efter ett möte, men även du verkligen skulle ha bipolär sjukdom så låter det nog värre än det är. Många väldigt kreativa och framgångsrika personer sägs ju lida av det. Och så kan du kanske äntligen få vettig behandling.

Låter bra att du också får träffa sjukgymnast (vad är bk?) och en läkare.

Hoppas du får en skön helg nu!

Kram

2011-01-14 @ 13:57:53
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lena

Va skönt att höra att psykologen verkar ok, det underlättar-....=)

Men va märkligt att hon nämner biopolär sådär första gången.. helt skumt faktiskt.. jag tycker inte att du ska lägga så stor vikt vid det, det är eb läkare som oftast sätter o ställer diagnoser.. oproffsigt av henne o säga så vid första mötet.. det tycker jag iaf.. stor kram till dig

2011-01-14 @ 14:59:58
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0