Välförtjänt fredag

Oj oj oj vad trött jag är, denna veckan har varit heeelt sjuk på jobb. Vi har haft galet mkt att göra utan chans för att andas knappt. Men nu är det äntligen fredag och jag kan få vila och andas lite. Imorn kommer en fin vän från Malmö hit och det ska bli mysigt, kan kanske få lite hjälp med pluggandet och att tänka på annat än hur verkligheten ser ut just nu.

Kändes riktigt bra bra hos psykologen igår, vi har bestämt att jag ska fortsätta träffa henne även när jag träffa psykiatrikern och sjukgymnasten, iaf i den mån det går. Har fått tid till läkaren om knappt 2 veckor. Psykologen (N) pratade bla lite om ev sjukskrivning vilket hon normalt inte var för vid depression men hon ville ändå ta upp det då hon tror att det kanske hade varit bra för mig. Får panik bara av tanken. Försöker inte tänka så mkt på det utan får se vad läkaren säger, känns som det verkligen är ett sista alternativ. Måste försöka så långt det går att jobba. Måste.

Hoppas ni har en mysig fredag och att ni ska göra nått kul i helgen.
kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kanske kan en sjukskrivning på halvtid vara något. Jag är hemma på halvtid nu och det får mig ändå att känna att jag har foten kvar på jobbet och inte "bara" är hemma och "sjuk". kram på dig!

2011-02-05 @ 06:18:56
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0