stormvarning

Ja inte blev det lättare att sova när det stormade runt huset så det kändes som om väggarna skulle flyga bort. Inte sovit bra alls inatt så tänkte försöka ta igen det idag. Är sååå trött efter ännu en stressig dag på jobbet, det tar liksom aldrig slut, vill bara ha lite lugn och ro. Skulle ge mkt för att få vila/sova en hel dag minst. Känns som jag ligger en del back.
Inte har jag varit på kören idag, heller. Funderar på att sluta, orkar inte träffa människorna, vara social. Orkar inget längre.
Hoppas ni inte blåst bort inatt

Kommentarer
Postat av: Bullen

Sjunger du i kör!? Det är ju jätteroligt! :)



Fattar att du är trött och jag känner igen känslan av att verkligen inte orka träffa folk, men jag tänker lite att man kanske gör saken värre genom att lägga ner alla fritidsaktiviteter... Jag tänker att det finns en risk att man tappar all kontakt med andra människor och förlorar hela den sociala biten.



När jag gick i behandling var jag sådär toktrött och orkade ingenting och helst av allt ville jag bara gå hem och vara ensam när jag kom hem på eftermiddagarna - men jag blev "tvingad" att stanna kvar i kören och jag tror att jag mådde bra av det. Jag hade nog inte varit så frisk som jag är i dag, om jag hade släppt alla mina sociala kontakter.



Men, det är ju såklart olika för olika personer och olika i olika perioder av livet. Ibland behöver man ta en paus från allt och bara vila.



Ta hand om dig, och hoppas att du inte tycker att jag lägger mig i för mycket!

Kram!

2011-02-08 @ 21:26:23
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Jag håller med Bullen, jag tror det är bra om du fortsätter med kören. Men bara om du låter bli att klandra dig själv de gånger du inte orkar gå. Men att släppa alla sociala kontakter är inte bra. Jag har nästan gjort det och det är nog en av anledningarna till att jag har så svårt att börja må bättre.

2011-02-09 @ 10:36:23
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0