flashback

Det är så dumt ändå gör jag det varje gång. Går in på olika forum ex flashback och läser om som nu då den nya antideppen jag ska prova. Det står ju nästan uteslutande negativa saker om det, men det har alltid varit likadant vad jag än har sökt på där. Blir ändå påverkad och kluven. Är det nån som känner att antidepp har haft bra effekt utan att det är en massa bieffekter?


Kommentarer
Postat av: Anni

Jag har inte märkt av några biverkningar av min (cipralex). Tyvärr så vet jag inte om den hjälper så mycket längre, men i början märkte jag effekt.

Jag kan tänka mig att det mest är när man har negativ erfarenhet av en medicin som man känner behov av att skriva om det, kanske därför det står mest negativt.

Hoppas det går bättre för dig nu.

2011-02-17 @ 10:25:14
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sluta med Flashback!! (Note to self). Alla är olika, all medicin verkar olika på olika människor, det är omöjligt att jämföra sig med andra. Jag och en kompis hade samma medicin förut, hon blev kall som en sten och kunde inte känna några känslor alls, medan jag grät och skrattade mer än någonsin.



Förresten, såg kommentaren någon skrev om att inte ge ut hela bloggen till din terra eftersom det kan hämma ditt skrivande. Jag har inte ens tänkt på det. Har funderat på att ge min adress till mamma för att ge henne en chans att förstå, men då skulle jag såklart vakta tungan mer..



Ta hand om dig! Kramar

2011-02-17 @ 11:42:18
URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/
Postat av: Bullen

Jag märkte inte av särskilt mycket biverkningar heller... Eller jag har ätit två sorters medicin, den ena hette efexor och den andra mirtazepin. Av efexor fick jag lite svårt att hantera närhet - när jag ökade dosen, men den andra märkte jag inte av några biverkningar alls.



Jag var lite trött den första veckan, men sen var det lugnt...



Det som var den största skillnaden var att jag blev stabilare i humöret och inte grät lika mycket som innan. Så det var helt klart värt att ta medicinen!



Kram!

2011-02-17 @ 17:20:24
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0