Märker ni?

Tycker ni, märker ni att jag skulle ha förändrats/förbättras på något sätt?

Mina föräldrar, min syster och killen i Gbg tycker att jag verkar lugnare och mer öppen.
Analyserar sönder mitt mående så vet inte själv vad som är sant eller inte.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Morning vännen!



Jo, det känns som att det är annorlunda nu än för t ex ett år sen. Minns hur du ofta skrev att du inte orkade ta dig upp ur sängen exempelvis. Det kändes mycket mer svart eller vitt om du förstår hur jag menar?



Du har på något sätt närmare till strategierna nu och det märks. Sen kanske det är mycket som inte kommer fram i bloggen också och oavsett så är du en fantastisk person och kämpe.



Kram

2011-12-28 @ 05:57:04
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Jo, jag ser skillnad. Jag tycker att du kämpar emot det svåra mer nu. Du får inte glömma att du har gjort mycket! Du har sagt upp dig från ett jobb som var destruktivt för dig. Du har sökt och tagit emot hjälp. Det är stort!

Vet du, ibland tror jag man måste försöka ignorera de där negativa tankarna, som kommer så ofta. Och det menar jag inte i betydelsen att rycka upp sig eller ignorera dem. Men kändes det bra att prata med killen så skit i tvivlet som kommer efteråt. Jag menar inte att du skall kasta dig in i ett förhållande, bara vara öppen och se vad som händer. Var nöjd att du klarade av att handla, att du ville något annat egentligen är oviktigt. Förstår du vad jag försöker säga?

Kram på dig!

2011-12-28 @ 08:38:01
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0