Höstrusk

Provade Zyprexan igår och har sovit gott på den, ända till halv 11!!!
Var lite obehaglig känsla till en början då det kändes som om kroppen domnade bort samtidigt som huvudet var klart men sen somnade jag.
Är fortfarande väldigt kluven på hur jag ska kunna kombinera denna medicin med min äs som ju inte är så lätt att styra eller kontrollerna.
Känns som allt ansvar ligger på mig när det gäller medicineringen, att det är jag som bett om något kraftfullt iom att ångesten varit så stor. Det är mitt egna fel om det inte funkar tillsammans med äs.
Men nu vet jag inte vad jag ska tro eller vilja.

Blir så stressad av allt nuförtiden, inget är bra. Om jag inte hittar på något är det inte bra men om jag hittar på saker och socialiserar mig så är det inte heller bra. Blir stressad av både och.

Snart kommer en vän hit och vi ska ut i höstrusker och plocka mossa och lingonris. Hade önskat att hon stannade hela kvällen med det kunde hon inte.

Om det nu är så att det är bara den ökade aptiten och suget som gör att man går upp i vikt, hur ska jag då kunna kämpa mot det? Vill ju bara äta hela tiden och sedan kräkas.
Hoppas hoppas att jag inte kommer gå upp i vikt och att medicinen ska ha effekt, men vågar inte riktigt tro på det.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, hoppas hoppas den kan hjälpa dig! Hur funkar det annars för dig nu? Hetsäter du varje dag? Jag gör det en gång om dagen, från 1-5 tim ungefär (det har blivit som en vana tyvärr). Kram

2011-12-03 @ 12:57:25
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Hoppas medicinen hjälper dig nu. Jag tycker du gjorde rätt i att pröva, du kan ju utvärdera på läkarbesöket sedan.

Kram

2011-12-03 @ 16:51:05
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Bullen

Det innebär att jag är för tung. Är 168 cm lång och väger 71 kg. Men i så fall får jag väl vara för tung då, jag trivs med mig själv just nu - och det är viktigare än att vara smal eller i alla fall inte för tjock. Hellre tjock och glad än mager och ledsen...

2011-12-03 @ 18:55:34
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0