Inga alternativ är bra

Panikkänslor hela dan, har jobbat men varit så jävla jobbigt, inte för att vi har haft så vansinnigt att göra utan för att jag i stort sett haft ångest hela dan. Vet inte hur jag ska klara av att jobba imorn, livrädd för vad som kommer att hända, tänk om jag får en panikångestattack på väg dit, är så jvla läskigt och vill det inte.
Maten är bara millimeter från att gå åt helvete igen. Från flera veckors total kontroll, träning och viktminskning så börjar begäret efter hets ta över allt mer. Idag körde jag tom in på parkeringen på ica men tvingade mig att köra ut igen.
Känner mig så svag och märker för varje minut att jag bara blir svagare och svagare och har ingen illusion om att klara stå emot mkt längre.
Vet inte hur jag ska klara tiden fram till torsdag då jag får träffa min psykolog och efter det min läkare. Vågar inte bli sjukskriven, inget gott kommer ur det men klarar inte av mit liv just nu. Allt rasar om jag blir sjukskriven. Alla får reda på det, jobbet jag sökt kan jag bara glömma, en ev flirt med en man jag träffat finns inte i den verkligheten. Samtidigt som jag inte vet vad det finns för andra alternativ, eller jo det vet jag ju men det är ju inte acceptabelt. Inget alternativ är bra, alla är bara skit.
Vill bara stänga av hjärnan så att jag slapp tänka och slapp se alla konsekvenser i förväg.
Hatar min hjärna, vill bara stänga av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0