Gjort något riktigt riktigt dumt

Gjort något riktigt riktigt dumt idag, typ det dummaste jag någonsin gjort.
Men jag klarar inte av att ha maten just nu som ängestdämpning, får bara panik så jag har en annan trygghet i ett skåp just nu, en trygghet som får det att krypa i skinnet i mig. Trodde aldrig att jag skulle göra det och var på väg så många gånger idag, tankemässigt iaf, att ringa psyk och ikväll psykakuten men vill inte göra av med det skulle vilja lämna bort det och få tillbaka det när jag eventuellt behöver det.
Men nu finns det här, nu finns möjligheten och alternativet inom räckhåll det är bara ett beslut från det oundvikliga. Det konstiga är att jag just nu egentligen inte har sådana tankar så mkt men ångesten har rivit i mig som F A N sen imorse och jag tog chansen när jag fick den och planerade i flera timmar hur jag skulle göra allt för att kunna känna lite lugn, eller snarare falskt lugn för jag har grubblat som attans på att jag faktiskt gjorde det.

Trodde faktiskt aldrig att det skulle ske. Men alternativet att använda maten som ångestdämpning finns inte ffa inte nu när jag kanske ev träffar/dejtar någon. Då måste jag hålla mig smal och återhållsam så att jag kan äta normalt när vi är tillsammans.
Fick nästan panik när han helt plötsligt dök upp igår när jag låg i trägårn och läste Bulimibibeln!!!!! Och jag hann inte gömma den utan han såg och frågade vad det var för bok!!!??? Jag kläckte ur mig något om att den var intressant och att det är intressant att sätta sig in i andras situationer, tror ni han köpte det??? Antagligen inte men måste tro det annars blir jag superstressad av alla tankar och kan inte träffa honom normalt. Vi får väl se om det dyker upp någon fråga om det. Å andra sidan är han ju man så ska nog inte förvänta mig allt för mkt frågor trol köpte han det jag sa eftersom att jag sa så ;).'

Usch känner mig så himla tjock just nu, magen bara står rakt ut och jag ser helt svullen ut hela jag. Usch vad äckligt...

Skönt kunde glömma det som glöder på toaskåpet för en kort sekund, hoppas kunna sova inatt annars får det bli stilnoct, igen.

Kommentarer
Postat av: Anni

Du gör mig orolig nu. Du tar väl hand om dig, vännen?

2011-08-01 @ 23:00:34
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0