Ånger och ångest

Så jobbigt när ångesten kommer och går under hela dan. Varit så irriterad idag, har känt det i hela kroppen och skulle bara vilja ge fan i allt. Slippa träffa en massa människor, slippa ta en massa belsut, bara slippa ifrån en liten stund eller en lång. Skulle behöva lite semester från mig själv och allt annat också för den delen.

Vet inte men kanske man kan säga att maten ändå funkat lite bättre idag då jag inte hetsat eller kräkt. Inte ätit några stora mängder precis men ätit alla måltider, frukost, lunch, middag och mellanmål.

Imorn ska jag först träffa min läkare och sen min psykolog, känns lite jobbigt och vill bara avboka men samtidigt längtar jag som attans.

Just nu har jag inte så mkt tankar på att ändå säga upp mig, orkar liksom inte samla tankarna utan att ångesten kommer. Så väljer att inte tänka alls eller så är det som ni säger att iom att jag inte får i mig så mkt mat så funkar inte hjärnan. Är så trött fast samtidigt uppvarvad och ångesten finns där hela tiden under eller över ytan men alltid osynlig för omgivningen. Vill så mycket men vill ingenting.

Har faktiskt lite ånger över allt jag slängde igår, visst jag vet inte vad jag annars skulle gjort men det är sådant makalöst slöseri precis som det är att kräkas upp det. Inte så miljömedvetet precis, det spelar ju egentligen inte någon roll att jag köper ekologiskt när jag ändå inte tar hand om det.

Tack så mkt för era ord.

Kommentarer
Postat av: Anni

Bra jobbat! Och visst är det onsdag idag.

Lycka till i morgon! Jag skall också till läkaren och både längtar och bävar.

Kram

2011-08-24 @ 22:04:42
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0