Isolering

Hej, ledsen att jag varit så anonym på sistone men har inte mått så bra alls sedan jag ökade dosen på Cymbaltan. Varit låg som attans och totalt isolerat mig från allt och alla och inte ens orkat starta upp datorn. Har dock jobbat men inte gjort ett uns mer vad det gäller sociala kontakter.´
Känns lite bättre idag, ffa efter att ha träffat sjukgymnasten i em. Känns nästan som meditation när jag är där, jag kan slappna av, andas och blunda.
Har planerat att mina bästa vänner, som jag inte har träffat på flera veckor, ska komma hit imorn på grillning. Hoppas verkligen att jag ska klara av det och inte boka av, IGEN. Har lite panik över det men försöker att inte tänka på det förrän imorn, kanske det kan gå vägen då.
Har saknat er men har bara inte orkat och inte heller velat då all kontakt har känts övermäktig. Hoppas ni förstår att jag inte heller tittat in hos er. Tänkte göra det nu iaf.
Kram

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Sv: Hej! Nej, det gör inte ont faktiskt. Eller jag har hål som gör ont... Måste bland annat göra rotfyllning, men skjuter upp det hela tiden. Men själva tandköttet och tandflisorna som lossnat känns inte, ser bara fult ut tycker jag.



Hoppas att du inte ställer in imorgon. Dina bästa vänner ger dig kanske energi som du behöver? I alla fall efteråt :)

2011-04-29 @ 22:50:52
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: lena

önskar dig en underbar valborg.. var rädd om dig.. kram

2011-04-30 @ 09:37:32
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0