Vill vara själv men inte ensam

Vill så gärna säga att jag är lycklig och glad och att det var toppentrevligt att träffas idag igen. Och det var trevligt, älskar att gå i skogen, älskar att fika utomhus och han e trevlig, absolut, man glad lycklig ? Nej, nedstämd, lite ledsen är de känslor jag känner annars tomt så tomt.
Tredje dejten och ingen puss än, kanske så att jag inte inbjuder till det men jag stöter inte bort heller, hade det gjort skillnad om vi hade pussats lite? Vet inte.
Han vill mkt, vill att vi ska ut och gå skåneleden nästa helg och sova i vindskydd. Som jag har längtat efter att göra det men inte haft någon att göra det med. Vill verkligen det men med honom? Vill inte lura honom men samtidigt vill jag ge mig själv en chans. Ge mig själv lite tid. Ge mig själv en chans att känna nått alls. För just nu bryr jag mig inte, inte alls. Jo bryr mig om att jag gärna vill ut och sova i vindskydd....
Vill bara vara själv men vill inte vara ensam.
Hur är det möjligt att vara så avtrubbad, nått måste gått riktigt fel nånstans...börja inse att jag verkligen behöver hjälp.
HJÄLP

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kom ihåg att det är inget fel på dig, även om du känner dig avtrubbad. Jag tycker det kan vara bra med lite distans så att man inte kastar sig in i något. Jag tänker spontant att du kanske kan nappa på hans förslag och se det som en rolig grej? Utan att känna kravet att känna himlastormande känslor? kramar

2010-10-31 @ 06:10:58
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag håller med föregående talare...=) tycker absolut att du ska göra det här.. inga krav utan en kul grej.. kram kram

2010-10-31 @ 07:03:00
URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0