städat!!!!! :)

Kan knappt tro att det är sant men kom tillslut upp ur sängen idag vid ett, kanske tack vare att internetet slutade fungera. Och idag har jag verkligen fejjat här hemma, kände hela tiden att jag ville ge upp och bara gå och lägga mig igen så vågade knappt andas än mindre tänka eller känna efter nått utan for bara på som attans hela tiden. Men nu är här äntligen städat, på riktigt och inte bara på ytan. Sen är det ju alltid så att jag under tiden jag städar kommer på och ser en massa saker som jag borde ta tag i, som att riktigt skura ner köket och badrummet, sortera bland alla mina papper etc etc. Men jag lyckades kväva den värsta ångesten och stänga av allt dåligt samvete för annars hade inget blivit gjort. Och nu känns det ganska bra att ligga i sängen med nya lakan och vädrade sängkläder och veta att det är fräscht i huset :).
För övrigt vet jag inte riktigt hur jag mår just nu för jag kväver allt med mat, hela tiden och det mår jag så klart inte bra av men det håller undan tankarna och känslorna just nu.
Skänk en liten tanke och håll en liten tumme för mig imorn vid 12.
kram

Kommentarer
Postat av: Anni

Håller tummarna så hårt jag kan (och är lite nyfiken).

Kram

2010-10-24 @ 08:56:28
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Stina

Lite sent att hålla tummarna nu :)) Hoppas det gick bra.

Kram

2010-10-24 @ 13:35:54
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Hej gumman! Hur har det gått för dig? Tack för din kommentar till mig, du kan nog knappt förstå hur mycket det betyder. jag är så glad för allt stöd jag får och hoppas jag kan skicka lika mycket stöd åter till dig!! Kram kram*

2010-10-24 @ 17:09:59
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0