skulle vilja ta mig tid

Så börjar det bli kvällen igen. Det var helt underbart att sjunga i kyrkan idag, glad att jag tog mig dit. Vi sjöng i en annan kyrka än vår vanliga, en mkt större och akustiken var fantastisk. Solen har skinit idag igen och jag klarade av att sitta ute i trägårn i nån timme iaf innan jag var tvungen att gå in i mörkret. Bättre än inget iaf, fick klippt gräset och läst lite.
Skulle vilja ta mig tid, ge mig tid att verkligen försöka komma underfund med vad jag vill. Men hur ska jag klara det med ett fulltidsjobb och alla psykbryt som gör att jag bara försöker överleva en timme i taget. man kan ju inte säga upp sig för att fundera på sitt liv, det skulle vara ekonomiskt katastrofalt även om jag vill därifrån så vill jag ju ha en plan innan och ett nytt jobb eller plugg men vilket jobb, vilken utbildning? Fan att pengar ska styra så mkt men det gör de det är oundvikligt att de gör det, utan pengar klarar man sig inte. Och så klar är det ju fasaden som måste hållas, får ju itne visa att jag är den looser som jag känner mig som. Kan en läkare eller psykolog verkligen hjälpa en att hitta vilken väg man ska gå? Nu i helgen hade varit perfekt om jag hade kunnat ringa och försöka få hjälp, har varit i rätt sinnesstämning känns det som. Inte så tom, lite verbal förmåga.
Får se hur det ser ut på jobb imorn kanske att jag kan smita undan och ringa, måste passa på när modet är uppe.
Har skrapat lite på ytan idag igen, tagit disken och plockat i ordning lite men skulle verkligen behöva städa ordentligt, damma, damsuga, torka golv, skura toan men inte denna helgen...heller....finns ingen ork kvar.
Lagat lax i ugn med sweet chilli och risotto, kunde dock inte äta nått själv då allt annat står mig upp ihalsen, nåja blev till 4 matlådor iaf.
Hoppas ni haft en bra dag i solen.

Kommentarer
Postat av: matilda

kom du ihåg att du skrev om att du också ville ha ett kreativt intresse. verkar som att sjunga är ett! är du med i en kyrkokör?



jobbigt att det är tufft nu. tycker också det är apsvårt att veta vilken riktning man ska ta i livet rent karriär/studiemässigt. usch. ångestladdat.



bra att du tog tag i disken!



kram!

2010-10-11 @ 08:53:58
URL: http://finnsdetenplatsformig.blogg.se/
Postat av: My

RING!!! Vänta inte en endaste dag till. Gör det bara, för tänk vad jäklans duktig du kommer känna dig när du gjort det. Och tänk att då behöver du inte fundera på åtminstone det samtalet de kommande dagarna. Jag hoppas verkligen att du kan få träffa en läkare som lyssnar och en terapeut som kan vägleda dig i dina val. Någon utomstående att bolla sina tankar med. Kom igen nu....på det bara, (säger jag, som själv har svårt att ta tag i såna saker....) Sorry :S



Kram!!

2010-10-11 @ 18:43:36
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0