puttinuttig...not...

Vill radera föregående inlägg för det låter så puttinuttigt och som att jag verkligen tagit tag i nått och vill bli bättre. Men så känns det inte alls egentligen. Jag ringde för att jag inom mig känner en plikt att göra så, det är det rätta men jag vet eg inte om jag vill eller kanske vågar är bättre ord. Kommer säkert gå dit imorn och hämta en lapp och så får vi se sen. Tack så mkt för kommentarerna men känner mig inte särskilt duktig bara pliktskyldig.
Magkatarr så in i och sura uppstötningar, fan vad trött jag är på mig själv.
Sorry om jag gör er besviken :(

edit

vimsig idag vet inte vad jag vill eller känner. Trött efter stressig dag på jobb och så har jag läst en del på flashback om killen som tog livet av sig live. Gör mig ledsen och sorgsen och kanske inte så positiv.
kram

Kommentarer
Postat av: matilda

sv: tack tack för kommentarer! det betyder faktiskt en del för mig :)



jag har inte vågat ringa. men var nära igår natt. om allt blir jobbigt i natt kanske jag ringer. lovar att berätta om det gav nåt i så fall.



hoppas på en kram från någon jag med. men isolerar mig tyvärr. kanske får en kram av kerstin nästa vecka. haha. tragiskt.

hejja dig nu!

2010-10-14 @ 23:27:11
URL: http://finnsdetenplatsformig.blogg.se/
Postat av: My

Pliksslyldigt eller inte.....det var bra i vilket fall. Och om du sedan vågar ta ännu ett steg så är det ju bara ännu ett ++++++ till dig. Små steg kan så småningom bli stora vet du =)



Kram!

2010-10-15 @ 20:45:20
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0