Stilnoct ikväll

Stressad och stimmig som faan. Tagit en stilnoct och känner att den sakta börjar verka. Måste till jobb imorn. Har ingen ursäkt att vara hemma.
Vovven e så mysig men får lite ångest av att vara själv, men det lär hon sig nog så småningom. Inte så mkt hon behöver vara själv bara några timmar i veckan.
MEN... en av kisarna protesterar genom att kissa först vid spisen och idag i vovvens bur. Så jäkla äckligt och vet inte vad jag ska göra åt det.. båda verkar ok med det och verkar inte stressade alls över vovven men nått är det. Tror det är Hjalmar som betett sig lite skumt på sistone, vill inte vara ute och äter upp Hjulius mat.
Stressad som fn över det, över julkonserten, jul i almännhet, jobb, min sjuka vän, läkarbesöket förra veckan. Hoppas stilnocten snart börjar verka så jag kan sova.

Kommentarer
Postat av: Anni

Ja, det problemet känner jag ju igen... Hoppas det ordnar upp sig, vovven är ju fortfarande väldigt ny i huset.

Jag förstår att du är stressad. Hoppas du fick sova och har lyckats ta dig till jobbet. Och ha inte dåligt samvete över att du var hemma igår, ibland måste man bara ta en paus. Jag är verkligen imponerad av dig som klarar av att jobba heltid trots allt.

2010-12-01 @ 09:15:54
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0