treenighet

Är såå trött och vill bara sova men som vanligt vill inte sömnen infinna sig. Ont i halsen och värsta hostattackerna emellanåt så vågar inte ta en sömntablett.

Jag är "friska" jag som jobbar, umgås med mina vänner, söker efter en man, dejtar, håller mig uppdaterad på facebook. "Friska" jag som inser att jag inte kan vara kvar på mitt jobb, att det får mig att inte må bra, att jag måste söka nytt jobb, att jag är duktig och värd ett bra jobb på en bra arbetsplats. "Friska" jag som är orolig för tentamen.

Sen har vi "fysiska" jag som har värk i handlederna och pga det känner mig osäker på framtiden inom mitt yrke, jag är tjock och har dålig kondis coh styrka, därav inte attraktiv varken inför mig själv eller någon annan.

Sen har vi "psyiska" jag som hör röster när jag löser suduko (!?!), hetsar, har ångest och anser mig allmänt inte värdig som människa, jag är äcklig. Som vill krypa ner under täcket och bara försvinna, som vill droga sig med atarax på dan och stilnoct på kvällen så att jag slipper, bara slipper...


"Friska" jag får väldigt lite plats i mitt liv förutom då oron för tentamen såklart.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill bara sända över en styrkekram till dig:)

2010-05-31 @ 10:58:57
Postat av: Jenny

Jag började käka Citalopram redan i november, men sen bytte jag till Fluoxetine i mitten på mars. Det känns som att tröttheten, yrseln och hallucinationerna beror på dem... det började när jag bytte till dem. vad är atarax och stilnoct för typ av mediciner?fungerar dem? Jag känner igen känslan att vilja försvinna, allt för väl. Kram på dig tjejen!

2010-05-31 @ 21:31:51
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0