Datormys i sängen

Godkväll, har gjort mig sängklar och myser i sängen med datorn i knät. Börjar bli lite mer rutinerad datanörd nu så har ett bra böckerlexicon under datorn så att den inte ska slockna av överhettning. Man lär av sina misstag. Fick ju i uppdrag av psykologen att skriva aktivitetsdagbok och jag fick presentera den i torsdags. Han tyckte jag hade gjort ett bra jobb (!?!) och ville att jag skulle fortsätta skriva och även läsa det jag skriver. Berättade att jag hade en blogg och det tyckte han var jättebra.
Det ända nu när jag skriver i min bok på kvällarna är att jag inte känner att jag har samma känslomässiga driv i det jag skriver här så jag tänkte vara lite tråkig och kopiera lite vad jag skrivit de senaste dagarna. Vill ändå på nått sätt ha det här också. Alla tankar och känslor som yr omkring.
Har börjat läsa Ann Heberleins bok "Jag vill inte dö jag vill bara inte leva".Är det någon som läst den? Har bara läst några sidor men den verkar bra och intressant.
Puss och kram på er nu ska jag se om jag kan hitta Oscarsgalan på någon sida.

Kommentarer
Postat av: pussel

Låter som en bok för mig... =P. Kanske skulle försöka låna/köpa den och läsa nångång när jag får ett ryck och tar tag i något...

2010-03-09 @ 20:56:01
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Lillamy

Vilken härlig datanörd du blivit, vänta en månad till så har du snart blivit en riktig hacker....



Jag har tänkt läsa den boken men det har inte blivit av än. Har också hört den ska va bra. Du får berätta sen....Hoppas du får en bra dag. Kram!



2010-03-10 @ 07:39:14
URL: http://www.kommerblifri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0