Aktivitetsdagbok

Fick ju i uppdrag att skriva en aktivitesdagbok av min psykolog. Vad svårt det är, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad räknas som aktivitet? Är det allt som händer på jobb? Eller bristen på det som händer efter jobb? Äter ju bort alla min känslor på kvällarna så kan inte skriva hur jag känner. Jag bara färtränger, förtränger, förtränger. Trots att det bara är måndag så är jag redan nervös över mötet med honom på torsdag. Är rädd för vad han ska säga och vad han ska läsa ut av det jag skrivit. Vad han ska dra för slutsatser.
Mycket av det han pratar om känner jag väl igen från Kay Pollaks bok "Att välja glädjen" om att vi kan påverka hur vi tänker och då också hur vi känner. Försår det rent ordligt men förstår det ändå inte. Hur gör man så att det blir beständigt?

Kommentarer
Postat av: Lena

hmm.. det är nog aktiviteter som du har inplanerat eller saker du ska planera in i ditt liv.. är inte helt enkelt.. tror jag haft den uppgiften en gång faktiskt.. men har tyvärr inte så mycket till minne av det.. kram

2010-03-02 @ 15:34:09
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lillamy

Jag tror helt enkelt det kan vara så att du bara skriver ner saker du gjort vare sig det är på jobbet eller hemma. Något som jag tror är viktigt, är att försöka se de positiva saker man gjort och pränta ner det. Plötsligt märker du kanske att "fan, vad jävla bra jag är", hi hi.....du förstår nog vad jag menar hoppas jag.



Var förresten själv på en föreläsning med Pollak. Mkt tänkvärda saker han sa minsann.



Kram kram!

2010-03-02 @ 21:06:49
URL: http://kommerblifri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0