Mycket att vara glad för

Att det kan ge så mycket glädje att få sova ordentligt, sovit gott utan stilnoct 3 nätter i rad nu =) och hoppas verkligen på en fortsättning i helgen. Sen vet jag ju att det har mycket med att min chef denna veckan varit på strålande humör vilket gör allt mycket lättare.

Har hyrt film till helgen: Precious, Up in the air och The men who stare at goats. Nån som sett?
Sen har jag beställt 4'e twillight-boken i pocket. Härligt att ha nått att se fram emot i läsväg. Snart är det ju dags för Eclipse på bio oxå.
Mycket att vara glad för för tillfället =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för tipset! Ska kolla in den :) många kramar och trevlig helg önskar jag dig

2010-06-11 @ 17:54:34
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: My

Ha, ha....ja det kan bli tokigt ibland. Tack och lov så ska jag INTE läggas in. Det är svajigt som tusan för tillfället, men jag får bra stöd och hjälp och jag klarar ändå att hantera det hyfsat. De bra stunderna dyker upp emellanåt och det är väl dem man får försöka leva på lite extra när de kommer och hålla att försöka hålla den goda känslan i minnet.



Mysigt med film i helgen. Tyvärr har jag ingen aning om de är bra eller inte eller om jag ens har sett dem:S Jag och filmtitlar går helt enkelt inte ihop. Jag ska nog se om jag inte har ngn film inspeladhär hemma kanske. Bra tips för kvällen, det bäddar för en lugn och förhoppningsvis skön fredag!



Kram på dig vännen!

2010-06-11 @ 18:43:52
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0