:/

Räddningen blev att jag blev tillfrågad att rida en häst. Ville verkligen inte, ville bara vara i min bubbla, men kunde inte med att säga nej. Och det var bra för sen har jag haft fullt upp hela dan. Inte tänkt så fasligt mkt på mat och hets förrän nu ikväll. Men tuggade tuggummi en stund och nu har jag borstat tänderna och gått och lagt mig för att se ännu ett avsnitt av Lost.
Ätit riktigt bra idag även om fikan i em nästan fick mig på fall men syselsatte mig direkt när jag kom hem med trägådsfix. E skönt trött nu. Känner mig iof äckligt fet efter denna mathelg(det ekar i huvudet av alla äckel- och hånord som jag skriker till mig) men försöker verkligen att inte låta det sänka mig även om det knappt går.
Har vart på dejt idag, ganska trevligt får se om vi ses igen, han e 10 år äldre men det e ju eg strunt samma. Vi får se.
kram kram på er har ju totalt sett varit en fantastisk helg och har ju nu bara 5 dagar kvar till semestern. Hoppas verkligen denna veckan förlöper smärtfritt, lite nervös då min bästa arbkamrat redan har gått på semester. Unnar henne varje sekund av lycka men kommer sakna henne. Vi kan liksom nästan läsa varandras tankar och allt flyter så himla bra. Orkar inte med tjafs nu sista veckan innan semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0