rapport

Jaha vad ska jag säga nu då. Igår pirrade det i mig men idag är jag helt tom(som vanligt). Känner ingenting vet ingenting. Vi var iaf ute och åt igår och sen gick vi en långpromenad och hamnade tillslut längst bort på stranden där vi satt hela kvällen och en bit in på natten och myste ;). Första intrycket dock när vi satt och åt var inte så spännande, han är rar och så men...äsch jag vet inte, han pussar jättebra och jag blir ju faktiskt lite glad när jag tänker på honom. Vill inte låta superytlig och det kommer jag göra nu men han var finare när jag hade lite alkohol i kroppen och samma effekt uppstod då skymningen föll. Usch på mig men så är det iaf. Men han är lång och kramgo och älskar naturen och vi pratar mycket hela tiden, kanske inte de mest intellektuella samtalen men vi håller iaf på att lära känna varandra.
Ska till honom på onsdag så får vi se vart det leder. Jag försöker låta mig bara vara och njuta av just nu och inte tänka eller försöka känna efter för mycket. Han pratar väldigt mycket om sig, mig och om oss och om framtiden men herregud vi har ju bara träffats 2 gånger, jag är inte alls redo att ens tänka i de banorna utan försöker som sagt bara vara i nuet. Tror det för mig blir bäst så iaf.
Har även snuddat lite vid mitt förflutna på mitt vanliga sakliga sätt men känns ändå bra att sagt nått iaf och han tog det lugnt reagerade inte så mycket.
Vi får se helt enkelt.

I dag har jag i af min första semesterdag och jag har pysslat ute hela dan: Tvättat fönster, städat uteplatsen och rensat ogräs. Borde eg fortsätta inne men vad f-n jag har ju faktiskt semester :)
Kram på er ´
(Tänker inte berätta hur det kändes när han höll om min mage men ni kan ju ana...men det var ganska mysigt ändå när jag började slappna av och kunde börja andas igen)

Kommentarer
Postat av: Lena

ta en dejt i taget o se efter hur det känns o hur ni funkar ihop.. tycker absolut att du ska tänka i nuet o inte sväva fram för mycket.. det kan säkert påverka att man känner sig osäker o "rädd".. Skönt att du oxå har semester nu, hoppas att du kan njuta .. kram kram

2010-07-05 @ 16:26:15
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0