Min fölseda'

Faktiskt varit en riktigt toppendag, det är inte så fel att fylla år iaf. Har fått så många goa kramar och även flera superpresenter som presentkort på fotvård och massage. Sånt som man borde unna sig själv oftare men inte gör och det är ju sååå skönt.
Riktigt bra dag på jobb, mkt att göra men roligt och allt flöt på. Sen stressade jag hem och fixade till att ma, pa och bästa vännerna A och T med son skulle komma. Och det blev så bra, smaskiga räkor i massor. Åt två rostade mackor med mkt räkor och ägg på och mindre majonäs, alla andra åt också 2. Kändes ganska ok även om jag ju gärna å ena sidan ville att de skulle gå så att jag kunde vräka i mig allt själv men å andra sidan ville jag inte ha ätit något alls, men det kändes ändå ok, RÄKOR OCH ÄGG ÄR BRAAA MAT. Sen glasstårta och björnbär vilket var såååå smarrigt och åt som alla andra och återigen samma känslor som med räkorna men ändå helt ok. Jag njöt av varje tugga och sköt ångesten framför mig. Mkt skratt och glädje med min fina familj och mina fantastiska vänner.
Tänk att det är roligare och mer positivt att faktiskt umgås och definitivt mindre ångestfyllt än att sitta själv. Tänk att man kan bli så förvånad över det varje gång. Och att man glömmer det så lätt och föredrar ensamheten.
 
Sen gick det ju inte längre när T hade kört hem. Tittade på disken och kände paniken, ångrade att jag skickat med henne chokladkexen, borde gå och lägga mig, borde ta disken, HAR ÄTIT JÄTTEMYCKET, PANIK!!!!! Så på med mobilen och så gav jag mig ut på en rask promenad och pratade med R. Blev en del flåsande men hemkommen kände jag mig så mkt lugnare. Kunde i lugn och ro fixa i ordning disken så den är lättdiskad imorn och har nu tagit en halv stilnoct för att försäkra mig om en god natts sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0