Hjälp!

Hur mkt ska man berätta och hur ska man säga det?
Nojjig som fan över min kropp just nu men vet samtidigt att jag är smalare nu än för några veckor sedan då jag ju faktiskt tränar nu och inte äter något onyttigt. Vill hela tiden och är sugen konstant men motstår, tvingar mig själv.
Såg bild på hans ex idag, riktigt supersmal och snygg tjej. Fick ångest men det visade jag inte. Tankarna for åt alla håll och kanter men jag höll min glada yta utåt.
Han är så go och säger så fina saker om mig samtidigt som han tycker det är frustrerande att jag är så avvaktande. Men kan inte vara annat. Måste låta det ta tid så att jag ärligt kan säga vad jag känner när jag känner det. 
Känner att det är så mkt jag skulle vilja berätta men vågar inte och vet framför allt inte hur jag ska säga det. Han säger att jag är en sån stark och självsäker tjej som alltid är glad och jag säger att det är jag inte alltid, varken det ena eller det andra, men säger inte mer. Han är ju attraherad av den starka självsäkra för tillfället mindre tjocka tjej som jag är pga av att jag har stenhård koll på mig själv. Livrädd att släppa taget, vet inte vart jag hamnar då. Dricker ett glas vin och håller mig utomhus för att inte riskera att äta en massa.
Pratade lite idag om vad han sökte hos en tjej (hur dum får man vara som frågar efter det, gahh!) och då sa han bla att det spelar ingen roll hur tjejjen ser ut bara attraktionen finns där, han har gillat både pinnsmala, normala och så pausade han en stund och sa sen mulligare tjejjer. Men vad med feta äckliga monster? Kan han tycka om dem. Han har kommenterat flera gånger om foton på andra om att de är tjocka eller fula. Blir så rädd av de kommentarerna. Vet ju inte riktigt än vad jag känner för honom men vet inte hur jag ska våga slappna av och våga låta honom komma nära och berätta om mina demoner. Vill säga det nu, nu på direkten men hur gör man? Hur säger man till nån att man inte är nått att ha?
Känner ett sånt behov att prata med någon proffesionell men vet eg inte vad det skulle göra. Jag måste gå på min egna känsla. Men är så rädd och vilsen.
Vill ju så gärna ha en man men vill inte ändå, vet inte om jag vågar, VÅGAR INTE, så rädd.
Vill ha hjälp snälla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Läs gärna min blogg.

Kramar om dig

2010-07-07 @ 22:48:31
URL: http://livetutanmatimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0