Verklighetsflykt

Älskar verkligen att gå på bio. Man bara försvinner in i en annan värld ett tag och glömmer bort allt annat. Har precis varit ute med en kompis och ätit god fisksoppa och sen såg vi den sista Stieg Larson-filmen. Riktigt riktigt bra. Älskade böckerna och filmerna är inte långt borta. Förra helgen såg jag New Moon och så jäkla bra den var då.
Vet inte vad jag hade gjort utan böcker, film och musik. Det får mig känna mig levande och jag känner känslor.  Jag kan skratta utan att ifrågasätta om jag verkligen är glad. Jag kan fälla en tår utan att kämpa. Jag kan bli rädd utan att världen känns som den ska gå under. Jag kan bli arg utan att det känns som jag skulle explodera. Känslorna kommer spontant och är äkta.
Kontentan av det hela är att dagen idag slutade riktigt bra och jag känner mig glad och lätt.


Kommentarer
Postat av: Linda

Både Twilight-serien & Stieg Larsson-serien är förjäkla bra! :)

2010-01-03 @ 23:38:10
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Bullen

Ja, visst är Stieg Larsson-filmerna fantastiskt bra! Fast jag gillade faktiskt böckerna bättre, om jag ska vara ärlig :)



Titta gärna in på min nya blogg, http://www.kostochkropp.blogspot.com Jag skriver om hälsa, motivation för att må bra och ta hand om sig själv, kost och träning och annat smått och gott för ett skönt och hälsosamt liv. Kika gärna förbi och säg vad du tycker!

2010-01-04 @ 13:55:22
URL: http://www.kostochkropp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0