busy men härlig dag

Inte så mkt till sovmorgon idag med en vovve som hoppade upp och ner i sängen med nya leksaker hela tiden och en svans som viftade som en propeller. Fast det är klart man kan ju vakna til sämre sällskap :).
Gick ut i pyjamas, morgonrock och kängor för morgonrastningen och kröp sen tillbaka i varma sängen igen. Mys...

Tog en chansning och ringde spa för att se om de hade någon sista minutenbehandling idag. Och det hade de!!! Så efter att jag och vovven varit ute i solen och snön på en ordentlig runda så bar det av till en skööön avslappningsmassage. 1 timmes underbar egentid utan dåligt samvete. Gick ganska bra att inte tänka på nått alls, ljudet av vågor hjälpte till att rensa hjärnan från allt stimm. Man borde verkligen unna sig massage oftare.

En tur till stan för lunch med bästa T hann jag också med och så lite shopping till nyår, jag ska stå för desserten. Nu e jag sååå trött och har krängt/äcklat mig med en massa mat, precis som om jag måste kompencera för att jag inte varit hemma och ätit på dan. Mår illa men tänker inte förstöra denna dan med att kräkas. Behåller datorn i knät och kollar runt till er för lite pepp och inspiration.
Sugen på att hoppa in i duschen för 3e gången idag, inte konstigt att det kliar överallt på kroppen den blir ju supertorr av alla duschar. Men måste nog in en gång till minst idag känner mig lite småäcklig efter att ha varit på stan.
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0