tungt

Usch det är jobbigt just nu. Ska på kurs i Uppsala i helgen är det tänkt men allt strul med flygen ger mig ångest, har ordnat bil till imorn men osäkerheten kring allt suger energi. Sen vet jag inte hur jag ska göra med terapin, vet ju hur svårt det är att få tid till kbt och borde kanske vara glad att jag ändå har en psykolog trots att det inte känns bra. Mår illa och har ont i huvudet av allt bry och jobbigt som f-n att andas. Vill bara ta en tablett och sova men måste upp och packa innan jobb ikväll.
=(

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Tack för dina gulliga kommentarer. Du är inte heller ensam vet du. Vi får figtas mot vår ångest tillsammans men samtidigt på varsitt håll. Kram på dig!

2010-04-22 @ 15:45:59
URL: http://www.mysinrerum.blogspot.com
Postat av: Anonym

Verkar som att du har det riktigt tufft just nu. Jag lider med dig, hoppas att det lättar snart! Jag känner samma sak när det gäller kbt och att man borde vara glad för att man fått tid. Det är många som vill ju... Men det är kluvet det där. Hoppas det går bra på kursen, du klarar det! Ska du sova över nånstans? Jag har varit iväg på utbildning 3 gånger de senaste 2 månaderna, 3 dagar i stöten och fått övernatta på hotell. Det är skitjobbigt stundtals. Trivs man inte med/i sig själv är det svårt vart man än är. Kram, håll ut!

2010-04-22 @ 17:09:22
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0