Hej!

Hej alla fina bloggare! Blir så glad när jag öppnar min blogg för första gången på flera dagar och ser att ni finns där och stöttar, peppar och hejjar på mig.
Haft en fortsatt härlig vecka med fullt upp från morgon till kväll. Var ju på dejt igår och det var riktigt trevligt, han är riktigt fin både till sätt och till utseende. Vi ska ses igen imorgon, han ska komma hit och så ska vi laga mat. Pirrigt! Men kul!
Har nu bara pressen på mig att städa upp efter de senaste två veckornas förfall, men det ska nog gå. Försöker peppa mig själv och tänka att det är mig jag vill att han ska gilla och mig just för att jag är som jag är och inte någon polerad yta. Han har en jättefin kropp och tränar mycket, äter rätt etc men försöker att inte få ångest över det. Visst har jag kommit igång och tränat lite mer nu i veckan men ingen hysteri. Jag kan inte få min kramgoa kropp till en hård deffad kropp på några dagar hur jag än gör. Får blända honom med min fantastiska personlighet och min bruna ögon istället.

Sen har jag fått hem min nya fina bil idag. Lite sorgligt att lämna min gamla men desto roligare att köra min nya.

Håll tummarna imorn ;)

Kommentarer
Postat av: Linn

Åh, va roligt, är så glad för din skull!

Glöm inte att tänka på att han är attraherad av dig(din personlighet, dina bruna ögon OCH din kropp) så som du är nu!

Kör hårt! Kram!

2009-09-18 @ 10:13:36
URL: http://linnsedblogg.blogg.se/
Postat av: Lillamy

Vad härligt det låter, hoppas kvällen blir riktigt mysig och skitsamma hur det ser ut runtomkring...Han är där för din skull, eller hur:) Kramar:)

2009-09-18 @ 14:14:24
URL: http://kommerblifri.blogspot.com
Postat av: Tokerina

Håller tummarna stenhårt!

2009-09-18 @ 22:42:34
URL: http://tokerina.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0