Inte nykter

Sitter hos bästa T, e ganska berusad och kränger marianne.


Innan idag var vi på Familia(ett köpcenter) och vem dyker upp där om inte min gamla terapeut C. Så märkligt att se henne där i en verklig situation med sin man. Hon såg inte jättefräsch ut och T förstod direkt vad jag menade med hennes attityd, det kunde hon se. Jag hälsade och hon hälsade tillbaka, vet inte ens om hon kommer ihåg mig. Hon var ju ganska mycket viktigare för mig i mitt liv än vad jag var för henne. Nog om det...


Dagen idag har varit märklig, stimmig i kroppen som attans. Shoppat en del, tom ett par svarta byxor, kryss i taket.


Nu ikväll har vi; bästa T, A, M och jag varit ute och käkat en bit mat och druckit en del. Efter en stund kom K dit som vakt. Mina kära vänner noterade att han kollade in mig men inte att att han kom och hälsade trots att han gick förbi mig. Vart ute och sa hej och fick en kram. Vad är det med mig, jag är alldeles kärlekskrank över denna misserabla man som inte ger mig något gott alls. Han visade inte över huvud taget att han var det minsta intesserad. Varför känner jag så mycket? Ät det just för att han inte visar något särskilt? GIck på toa ett tag och fick fällt några tårar i min ensamhet.

När vi gick hem och vi kramades hejdå sa han att vi hörs, mitt svar var: Gör vi? och han sa:ja det är klart! Vet inte vad jag vill eller borde göra. Är inte nykter just nu men skulle väldigt gärna vilja ligga i hans famn och få bli omkramad och omhändertagen. Ledsen som f-n och förstår itne hur jag kan känna så mycket för någon som inte ger mig något tillbaka, vill absolut inte hamna i samma relation som med mitt ex där jag bad om ursäkt för allt för att förhållandet skulle vara så bra som möjligt, vill inte låta mig försvinna igen.


Kommentarer
Postat av: Linn

Tycker egentligen inte alls om att generalisera kring genus men, gu, va killar är knepiga ibland! Ibland är det ett spel och ibland tror jag killar har(särskilt i början) svårt att visa sina äkta känslor och det blir väldigt förvirrande för oss. Tycker att du ska säga till honom precis hur förvirrad du känner dig och att du gärna skulle vilja veta varför han beter sig som han gör. Om han inte kan vara iaf lite ärlig och berätta vad som pågår så dumpa honom på stört, då förtjänar han inte att få känna dig! STOR KRAM!

2009-10-04 @ 11:45:03
URL: http://linnsedblogg.blogg.se/
Postat av: Tant Malin

Jag som är 100 år gammal tycker du ska ta ett steg tillbaka och följa "the Rules" - minns du den boken som fick sån stor uppmärksamhet för att den var så enormt bakåtsträvande och konservativ men ändå stämde så bra. I korthet: Killarna vill jaga, och ju svårare bytet är att fånga desto mer eftertraktat.



Jag vet, låter rena 1800-talet, men försök glömma bort honom, tacka artigt nej till nästa dejt när han ringer så ska du se att han vaknar till och blir mycket mer på hugget!



Har du sett filmen "he's not just that into you" - handlar om precis samma sak. Om en kille inte ens hälsar ska man inte ägna tid åt att hitta förklaringar och ursäkter ("ja men han jobbar ju så han kan väl inte osv osv") - det är oförlåtligt gjort! Glöm honom! Låt HAN kämpa för att få dig, inte tvärtom!



Tro på dig själv, du behöver inte böna och be killen att ge dig en kram!!!



STÅ PÅ DIG!

2009-10-04 @ 16:50:33
URL: http://tretusenggr.blogg.se/
Postat av: Pee

Jag kan h¨lla med Malin lite der även om jag tycker att regler är idiotiska.

Visar han inte att han inte gillar dig, SKIT I HONOM!

Om en kille är intresserad på riktigt skall man inte behöva hålla på.måste han ändå hålla på är han förmodligen osäker på sig själv och sina känslor och sånna killar orkar vi väl inte med ändå, eller hur!!!

2009-10-04 @ 18:55:40
URL: http://a-dirty-pretty-thing.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0