Fan fan fan

Kände det redan imorse när jag vaknade, jag ville inte ha denna dagen i mitt liv. Hade planer att köra till kompis examensutställning men kom ej upp ur sängen. Samtidigt som jag försökte komma på någon ursäkt för att slippa så kände jag att jag egentligen ville dit. Stress, stimm, snurr i hela kroppen. Vid 12 kravlade jag mig ur sängen och tvingade mig in i duschen, vad ska jag göra idag? Så stressad i kropp och själ. Bestämde mig ändå att, nej, detta skulle inte bli en skitdag.
Klädde mig i kläder som kändes smickrande, kände mig faktiskt helt ok i kroppen. Modet steg. Det ska nog gå bra, kanske tom någon frågar om jag gått ner i vikt, hoppas, hoppas.
Körde 1 timme och lyssnade på musik och sjöng med, kändes toppen. Glad och stolt över att jag kom iväg. Väl på plats gick jag några kvarter innan jag kom fram. I varje fönster granskade jag mig själv och modet sjönk för varje steg. Fan vad fet jag ser ut, varför valde jag denna toppen, ser ju så jävla tjock ut. Framme på utställningen träffade jag min kompis och hon såg strålande ut och jag kände mig sååå malplacerad. Hade ingenting att säga och hon hade inte riktigt tid med mig heller då nytt folk kom hela tiden. Varför kom jag hit, varför!!!! Så dök gamla gemensamma kompisar upp och det enda som fanns i min hjärna var hur smala och snygga de såg ut och att de tänkte att jag var fet. FET, FET , FET!!!
Rymde därifrån efter en liten stund, kunde inte vara kvar längre. In i närmsta butik och köpte glass. Det är ju ändå kört jag är fet ful och äcklig och kan lika gärna fortsätta så. FAN FAN FAN, jag som tom tagit med mig äpple och banan att äta i bilen just för att jag inte skulle bli hungrig, må dåligt och göra skit för mig. Jag vill ju inte äta frukt nu!!! Det fattar väl vem som helst. 200km/timmen i hjärnan, hjärtat pumpar som besatt och jag mår illa, känner av ångestsuget i magtrakten.Börjar planera hetsen inför resten av dan. Kör inom Burger King, handlar på ICA och kör hem.
Vill inte leva mer jag är en ovärdig människa som bara förstör mitt liv, jag har ingen respekt för mitt eget liv, jag vill bara att det ska ta slut.
Mår illa som fan, kommer äta mer och ska gå och kräkas, vill känna mig fri.
FANFANFANFAN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0