Bloggläsande

Borde och vill bli peppad och inspirerad när jag läser alla er andras bloggar om äs och om hur ni kämpar och sliter för att ha en bra dag och för att på sikt bli friska. Men just nu blir jag inte det, mår bara sämre av det och känner mig så misslyckad som inte har den gaisten och viljan, vill bara ge upp. Ledsen att jag känner så... Och ändå vet jag ju att ni alla har eller har haft sämre och jobbiga dagar.
Kram på er alla

Kommentarer
Postat av: lisa

men du... här jämför vi inte vem som mår sämst. det kan vi inte göra. alla har sitt. du har ditt som du inte mår bra över.

man får ha dagar när man tappar gnistan. när man är trött. men den kommer tillbaka när du piggnar till!!! JAG LOVAR!!!

kram

2009-05-27 @ 22:06:30
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Pee

Japp, resan planerade jag själv och åkte själv. Tror inte ens att jag frågade om nån ville med, jag antog nog att ingen ville plus att jag ville åka själv.



Jag kan inte fatta att jag inte pratat med dem innan, eller med min pappa då, eftersom jag vart lite rädd för hans reaktion, när jag var liten var han arg ganska ofta men nu när jag berättade hur jag kände när jag var liten förklarade han att HAN ju mådde dåligt och det var ju DÄRFÖR han var som han var. SÅKLART! Visst antog jag väl det eg men jag trodde aldrig han faktiskt skulle säga det själv.

Så svaret på din fråga om det gick bra är jättebra!

Och kicken jag själv fick av att faktiskt VÅGA ställa honom mot väggen och säga att jag är faktskt lite arg på dig för att bla bla bla är grym!



Men jag insåg där i Dalarna att jag måste ta ansvar själv, ta tag i det själv förattmå bra,för jag har mått dåligt ett tag och deträckte nu, jag vill må bra och det valet ligger i mina egna händer.

Det fanns inget alternativ längre,det var inte ens jobbigt, det var det jag var tvungen att göra.



Ursäkta långt inlägg :)

Kram!!



2009-05-28 @ 08:32:00
URL: http://a-dirty-pretty-thing.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0