Fråga

Måste bara fråga även om jag kanske egentligen inte vill veta svaret.
Är det någon av er som kan gå in i en mataffär och inte genast börja tänka på vad ni är sugna på? Kan ni gå genom affären och bara köpa det som står på listan och inte plocka nått gott utan att använda stark viljekraft?
För det kan inte jag, suget, önskan och tanken på att handla nått gott finns där alltid oavsett hur jag mår bra eller dåligt.

Nu ska jag ut och leta efter Hjalmar.
Kram

Kommentarer
Postat av: Tant Malin

Inte jag i alla fall. Lite Gott & Blandat slinker alltid ner.



Jättefin vovve!!!!!!!



Kram

2009-06-25 @ 11:25:45
URL: http://tretusenggr.blogg.se/
Postat av: Elin D.

Jag gör såhär:Jag handlar bara en ggn i veckan,med en kompis som har bil.Jag skriver en lista på mat som ska räcka 7 dar.Sen tar jag miniräknaren och räknar ut ganska exakt vad det kommer att kosta.Sen tar jag bara med så mycket pengar,för då finns det inte utrymme för att ge efter för att köpa nåt onyttigt-som jag ända måste spy upp isåfall.



Ibland kommer jag ändå förbi nån affär o får impulsen att handlar skit,men då blir det enbart sånt j genast kan spy upp,så-nej,jag tillåter mej inte att känna vad jag igentligen skulle vara sugen på.Det är förbjudet.



Hur sjutton andra klarar av att gå in i affärer o handla flera ggr i veckan,utan listor,helt improviserat, FATTAR jag inte.



Hoppas du hittar rymlingen (:

2009-06-25 @ 14:02:42
Postat av: Sofia

Jag klarar det nu, men det tog ett tag. Tankarna dyker upp men det gör det nog även för friska människor när man passerar godiset och kakorna. Men många gånger har jag spenderat timmar i mataffären, plockat på mig godis, lagt tillbaka det, tagit det igen osv osv osv. Ibland går suget över när jag plockat en påse lösgodis och då brukar jag gömma den i en hylla och skynda mig ut så snabbt jag kan.

2009-06-26 @ 20:37:17
URL: http://valdigtvackra.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag var livrädd för att handla förut men numera klarar jag det riktigt bra! Tidigare kunde jag inte gå in i en mataffär för det ledde alltid till hets. Naturgodiset var oftast det som fick mig att falla. =( Numera köper jag det som står på listan + extrapriser jag hittar i affären och IBLAND faller jag för frestelsen och köper NÅGRA naturgodisbitar och har ofta klarat mig från hets ändå!!!

2009-07-05 @ 18:33:06
URL: http://acceptans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0