Mantra

Tog tid på mig idag innan dagen kom igång men hade gett mig dän på att jag skulle till gymmet. Tog med hunden på en härlig långrunda på en timma ca i skogen och körde därefter till gymmet. Inte varit där på mycket mycket länge, typ  xx månader sedan. Var skönt att de inte flyttat runt på grejjerna utan jag hittade det jag skulle använda. Och jag orkade faktiskt en hel del vikt, mer än jag trodde jag skulle, iaf på maskinerna. Har ju hållt igång lite sporadiskt med styrka hemma. Hantlarna som jag brukar älska tilltalade mig inte alls idag så jag struntade i dem, körde maskiner istället. Ville verkligen komma därifrån med en positiv känsla som skulle ge mersmak. Dock var bilden av mig själv i speglarna inte så tilltalande men det försökte jag bortse ifrån. Positiv, positiv, positiv, välj glädje, välj glädje, välj glädje.

Kom därifrån och satte mig i bilen och direkt kände jag: FAN FAN FAN, oro i hela kroppen, vill äta kanelbullar i mängder (och ja jag hade ätit så det var inte hunger) ville bara skita i allt. Återigen mkt tankar om T bubblade upp, hon ringde i morse och var ledsen för hennes pv hade gjort slut pga att hon betett sig på ett inte just sätt. Jättetrist men kanske lika bra som skedde då hon inte har känslor för honom.

Körde in till stan för att hyra lite film, behövde en verklighetsflykt. Mantra i huvudet: ska inte inte inte köpa godis och gjorde det faktiskt inte. Men det kan bero på att jag gick genom stan och granskade mig själv kritiskt i varje fönster, såg mina tjocka armar, min feta mage etc etc. Bara jag inte träffar någon jag känner!!!

Men tack och lov för lite bra film, har sett Benjamn Button som var överaskande bra och ska nu gå vidare med Mammut.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vet precis hur de känslorna är! =( Hoppas att du mår bättre nu!

2009-07-24 @ 16:26:09
URL: http://acceptans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0