Manlig kroppsform

En liten fråga till er som har/haft äs och som har en man/partner i erat liv.  Hur ser vederbörande ut, kroppsform menar jag då? Är han större än er? För jag finner mig själv mest attraherad av män som är större än mig, har jättesvårt för dem som är mindre än mig, de får mig att känna mig ännu större än vad jag är och jag har svårt att känna mig kvinnlig eller attraktiv.

På tal om det så har inte killen från sd behagat höra av sig alls i veckan, och vad tror ni jag tänker då? Det sista han frågade var hur lång jag var och att han då sa: Oj, vad lång du är.....
Blir så trött, suck............


Kommentarer
Postat av: hanna

jag kanske har epelepsi, och så har jag nyss haft en hjärnblödning.

2009-07-10 @ 01:30:28
URL: http://hannavafan.blogg..se
Postat av: Tant Malin

Skit i honom, han var bergis 165 "lång"! Jag har haft två långa förhållanden (inkl min man) och bägge männen är nästan 190 och väger 90, stora starka karlar m a o. Skulle inte stå ut en sekund om jag kände mig större!

Kram

2009-07-10 @ 18:35:38
URL: http://tretusenggr.blogg.se/
Postat av: Bullen

Min sambo är längre än mig, han är 191 cm och jag är 163, så på så sätt så är han ju större än vad jag är. Men han är ganska smal, eller ja, rätt så atletiskt byggd men åt det smala hållet. Så där så han alltid ser tränad ut även om han skulle sluta träna helt, liksom... Det gör ju att jag ser större ut bredvid honom, eftersom jag är så "bred", eller vad man ska säga.



Jag har haft partners som varit lika långa som jag, och det känns inte alls på samma sätt. Jag gillar att känna mig som "den lilla" i ett förhållande, och det gör jag med en längre kille, även om jag egentligen är större än vad han är. Knepigt sådant där! Mycket som ska stämma!

2009-07-12 @ 20:40:13
URL: http://www.bullenstankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0