Fantasier

Jag fantiserar om mat hela tiden. Från morgon till kväll. Om vad jag ska och inte ska äta, vad jag får och inte får äta.
Härliga, underbara, fantastiska och fruktansvärda fantasier som får mig att längta och önska att jag bara kunde släppa taget om allt och bara äta, äta, äta allt som är så gott. Det bor nog en riktig liten fetknopp i mig som bara längtar efter att få släppas lös.

Men nej, jag kommer aldrig kunna älska fläsk på mig. Lite mullighet, är (tyvär) inte typen som är smal naturligt, kan jag acceptera eftersom jag aldrig kommer bli liten och nätt med mina 173 cm och min runda kropp hur mycket jag än kämpar. Men...........
Jag har granna ben, en härlig rumpa, fina axlar och snygga bröst. Tänk att man så lätt glömmer bort det när man tänker på sig själv, ser bara den äckliga magen, de feta armarna och de gigantiska kärlekshandtagen.

Imorn ska jag och T promenera efter jobb och sen ska vi till ett gatukök och äta korv med mos och redan nu vattnas det i munnen när jag tänker på det. Läängtar!


Kommentarer
Postat av: Pee

Tack!



Visst är det gött med granna ben, nice ass och snygga bröst!! Det har jag med! ;)

2009-08-18 @ 08:25:05
URL: http://a-dirty-pretty-thing-blogspot.com
Postat av: Lisa

Känner igen mig i varje ord!

2009-08-23 @ 21:16:29
URL: http://acceptans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0